Wimperextension kopen

Wimperextension kopen

Wimperextensions kopen online in onze webshop bij SjekielaRimoré? Denk jij erover om jouw wimpers een upgrade te geven met een wimperextension? Het kopen van een setje wimperextensions doe je het allerbeste bij ons. SjekielaRimoré staat voor perfectie, en daar horen ook mooie wimpers bij waarmee jij je nog zelfverzekerder voelt! Voor elke gelegenheid, voor elk moment van de dag én voor iedere dag zijn er wimperextensions verkrijgbaar die jouw ogen laten stralen. Of je deze nu zelf wilt aanbrengen of door ons laat doen, jij hebt de zekerheid dat jouw wimperextension van topkwaliteit zijn!

Wimperextensions maken de look compleet

Naast dat wij wimperextensions zetten om jouw look compleet te maken, kun je ook de beste wimperextension kopen bij ons in onze shop. Is het afmaken van jouw look belangrijk voor dat ene moment? Jouw wimpers krijgen door onze wimperextensions een complete upgrade, dus als je wimperextensions wilt kopen, ben je bij ons SjekielaRimoré aan het goede adres.

Voor elk moment van de dag

Onze wimperextensions zijn ideaal voor elke dag en elk moment van de dag! Ze geven je ogen een stralende en open look. De wimperextensions worden langs de wimperrand van je eigen wimpers geplakt, om ze langer en voller te maken. Ze zijn gemakkelijk zelf aan te brengen, indien je ons advies volgt hoe je het beste zelf aan de slag kunt gaan!

Wimperextension kopen

Stappenplan voor het aanbrengen van wimperextension - Wimperextension kopen

Om te beginnen met het aanbrengen van wimperextensions is het verstandig alvast de benodigdheden klaar te leggen zodat je niet misgrijpt als je het nodig hebt. Je hebt een setje wimperextensions nodig, wimperlijm, een schaar(tje) en een (wimper)pincet. Voordat je met het plakwerk begint, zorg je ervoor dat de wimperextensions op maat geknipt zijn. Leg de wimper – nog zonder lijm – op je wimperrand om te bepalen hoeveel eraf moet. Knip altijd vanaf de buitenkant bij! Breng een laagje wimperlijm op de rand van de wimperextension aan. Wimperlijm is niet meteen plakkerig zoals traditionele lijm. Je moet vaak 10 tot 30 seconden wachten voor je de nepwimper daadwerkelijk op je eigen wimper kunt plakken. Leg de wimperextensions bovenaf bijna op je eigen wimpers en duw het zachtjes aan totdat je de lijm op je ooglid voelt. Je plakt de wimperextensions zo dicht mogelijk op je eigen wimpers, maar de lijm moet zich aan je ooglid hechten. Je kunt dit het beste doen door met één beweging van boven naar beneden de wimperextension op je wimperlijn te leggen en tegen de huid van je ooglid aan te drukken.

Daarna controleer je of ze goed zitten, en anders de stappen gewoon herhalen. Haal dan de lijmrestjes van de wimperextensions af, breng een nieuw laagje lijm aan en probeer het gewoon nog een keer. Rustig de tijd nemen en goed kijken.

Wij helpen graag 

Wil jij jouw wimperextensions kopen bij SjekielaRimoré? Met de ervaring die SjekielaRimoré heeft opgedaan in meer dan 30 jaar in de beauty business, weten wij je te helpen met al je vragen! Of koop je wimperextensions in onze shop.

E-mail: info@sjekielarimore.com  

Telefoon: +31 (0)6 – 19 13 57 82

Wimperextension kopen

Heeft u vragen?

Neem contact op

Bij ons draait het namelijk om lashes en zijn bestemd voor iedereen, of je nu vrouw of man bent. Iedereen die mooie, stijlvolle en unieke lashes wil is bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor jou klaar!