Wat zijn de beste wimpers

Wat zijn de beste wimpers

‘Wat zijn de beste wimpers?’ is een vraag die wij vaak gesteld krijgen bij SjekielaRimoré. Nepwimpers zijn cosmetische producten om de wimpers te versterken en te laten groeien. Krijg een stralende look met eenvoudig aan te brengen wimpers die de hele dag blijven zitten. SjekielaRimoré helpt je daar graag bij!

Nepwimpers voor glamour wimpers 

Wil jij ook lange glamour wimpers? Probeer dan eens nepwimpers. Je kunt kiezen uit individuele nepwimpers of nepwimpers op strips. Het aanbrengen is niet moeilijk, maar het is wel een secuur werkje waar je even de tijd voor moet nemen. Je hebt er speciale wimperlijm voor nodig en wat handigheid. Deze wimperlijm kan je ook vinden in onze shop. Vind je het eng om je nepwimpers zelf aan te brengen? Ons team van SjekielaRimoré staat voor je klaar!

Gegarandeerd de beste wimpers 

Maar wat zijn nu eigenlijk de beste nepwimpers? Wij raden je aan om jouw wimpers bij ons te kopen of door ons te laten zetten. Zo ben je verzekerd van de beste nepwimpers. Zitten je wimpers er eenmaal op? Met een laag mascara kun je het effect afmaken en blijven ze nog langer zitten!

Wat zijn de beste wimpers

Wat zijn de beste nepwimpers online

Heb je nepwimpers door ons laten zetten? Dan wil je uiteraard dat ze zo lang mogelijk mooi blijven zitten. Nepwimpers zijn niet alleen mooi voor de feestdagen, maar voor elke dag. Met de moderne technieken voor het plaatsen van nepwimpers krijg je een mooi natuurlijk effect. Om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan onderhoud van je wimpers. 

Het schoonmaken van nepwimpers

Nepwimpers mogen nat worden, dus je mag ze gewoon schoonmaken met water. Dit doe je door de wimpers een klein beetje vochtig te maken met water en vervolgens een speciale make-upverwijderaar of schuimreiniger aan te brengen. Daarna spoel je ze af met wat water. Pas wel op dat je geen harde straal water direct op de nepwimpers zet. De beste manier is door water in het kommetje van je handen te laten lopen en dat voorzichtig over je nepwimpers te gieten.

Wij helpen graag!

Wij helpen je graag met al je vragen! Wil je een afspraak maken om de beste nepwimpers die er zijn door ons te laten zetten? We houden rekening met jouw wensen en bekijken graag met jou de mogelijkheden, zodat jouw mooie ogen nog meer stralen! Neem dus contact met ons op zodat jouw ogen een waanzinnige look krijgen!

E-mail: info@sjekielarimore.com  

Telefoon: +31 (0)6 – 19 13 57 82

Heeft u vragen?

Neem contact op

Bij ons draait het namelijk om lashes en zijn bestemd voor iedereen, of je nu vrouw of man bent. Iedereen die mooie, stijlvolle en unieke lashes wil is bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor jou klaar!