Beste nepwimpers

Beste nepwimpers

De beste nepwimpers zijn bij SjekielaRimoré verkrijgbaar. Wil je graag gewoon wimpers die dik en krullend zijn? Wij verkopen de beste nepwimpers en hebben altijd de meest geschikte wimpers voor elke klant! Bekijk onze shop en koop de beste nepwimpers.

Nepwimpers voor iedere dag – beste nepwimpers online

De beste nepwimpers zijn bij ons verkrijgbaar en zijn ideaal voor elke dag en voor elk moment van de dag! Ze geven je ogen een stralende en open look. De nepwimpers worden langs de wimperrand van je eigen wimpers geplakt, om ze langer en voller te maken. Ze zijn gemakkelijk zelf aan te brengen, indien je ons stappenplan volgt. De beste nepwimpers die er te krijgen zijn, zijn bij SjekielaRimoré verkrijgbaar!

Stappenplan voor het aanbrengen van nepwimpers - beste nepwimpers

Om te beginnen met het aanbrengen van de nepwimpers is het verstandig alvast de benodigdheden klaar te leggen zodat je niet misgrijpt als je het nodig hebt. Je hebt een setje wimpers nodig, wimperlijm, een schaar(tje) en een (wimper)pincet. Voordat je met het plakwerk begint, zorg je ervoor dat de wimpers op maat geknipt zijn. Leg de wimper – nog zonder lijm – op je wimperrand om te bepalen hoeveel eraf moet. Knip altijd vanaf de buitenkant bij! Breng een laagje wimperlijm op de nepwimperrand aan. Wimperlijm is niet meteen plakkerig zoals traditionele lijm. Je moet vaak 10 tot 30 seconden wachten voor je de nepwimper daadwerkelijk op je eigen wimper kunt plakken. Leg de nepwimpers van bovenaf bijna op je eigen wimpers en duw het zachtjes aan totdat je de lijm op je ooglid voelt. Je plakt de wimpers dus zo dicht mogelijk op je eigen wimpers, maar de lijm moet zich aan je ooglid hechten. Je kunt dit het beste doen door met één beweging van boven naar beneden je nepwimpers op je wimperlijn te leggen en tegen de huid van je ooglid aan te drukken.

Controleer nu of de wimper naar wens zit. Zolang de lijm nog niet volledig opgedroogd is kun je de lashes nog bijstellen. Als dit niet is gelukt kun je het gewoon opnieuw proberen. Haal de lijmrestjes van de nepwimpers af, breng een nieuw laagje lijm aan en probeer het gewoon nog een keer. Rustig de tijd nemen en goed kijken. Lukt het je echt niet? Gelukkig kunnen wij in no-time nepwimpers bij jou aanbrengen! Met onze allerbeste nepwimpers kun je voor iedere gelegenheid een eigen look creëren. 

Persoonlijke benadering

Heb je nog vragen over het stappenplan of wil je de beste nepwimpers online kopen in onze shop bij Sjekielarimoré? Wij helpen je graag! We houden rekening met jouw wensen en bekijken graag met jou de mogelijkheden, zodat jouw mooie ogen nog meer stralen! Neem dus contact met ons op zodat jouw ogen die onweerstaanbare look krijgen! Of koop de beste nepwimpers in onze shop.

E-mail: info@sjekielarimore.com  

Telefoon: +31 (0)6 – 19 13 57 82

Heeft u vragen?

Neem contact op

Bij ons draait het namelijk om lashes en zijn bestemd voor iedereen, of je nu vrouw of man bent. Iedereen die mooie, stijlvolle en unieke lashes wil is bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor jou klaar!