Nepwimpers kopen online

Nepwimpers kopen online

Nepwimpers online kopen bij SjekielaRimoré? Wij willen onze klanten een totaalpakket aanbieden dus kun je bij ons ook nepwimpers kopen online in onze wehshop. Wij zijn transparant en wij helpen onze klanten graag met het beantwoorden van vragen over het online kopen van nepwimpers. 

Ons excellente team van vakmensen – nepwimpers online kopen

Wij helpen iedere klant om het meest fantastische resultaat te bereiken, ongeacht de vorm van jouw ogen of de lengte van jouw natuurlijke wimpers. Wil jij online nepwimpers kopen bij SjekielaRimoré maar heb je vragen hoe je bijvoorbeeld het beste nepwimpers kunt aanbrengen? Met de kennis die SjekielaRimoré heeft opgedaan in meer dan 30 jaar in de beauty business, weten wij je te helpen met al je vragen. Ons excellente team van vakmensen staat voor je klaar! 

Kwalitatief hoogstaande nepwimpers 

Wij zetten niet alleen nepwimpers, jij kunt deze nepwimpers ook bij ons online kopen in onze shop. Nepwimpers zijn dé trend van nu en zijn niet meer weg te denken! Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen droomt van mooie grote ogen met lange verleidelijke wimpers. Lange wimpers maken je ogen nog mooier dan dat ze al zijn. SjekielaRimoré verkoopt enkel kwalitatief hoogstaande nepwimpers online in onze shop.

Stappenplan voor het aanbrengen van nepwimpers - nepwimpers online kopen

Nepwimpers online kopen en wil je zelf aan de slag met het aanbrengen van nepwimpers? Dan is het handig om te beginnen met het klaarleggen van alle benodigdheden, zodat je niet misgrijpt wanneer je iets nodig hebt. Je hebt een setje nepwimpers nodig, wimperlijm, een schaar(tje) en een (wimper)pincet. Voordat je met het plakwerk begint, zorg je ervoor dat de wimpers op maat geknipt zijn. Leg de nepwimper – nog zonder lijm – op je wimperrand om te bepalen hoeveel eraf moet. Knip altijd vanaf de buitenkant bij! Breng een laagje wimperlijm op de wimperstrip aan. Wimperlijm is niet meteen plakkerig zoals de lijm die je kent. Het heeft een korte droogtijd. Je moet vaak 10 tot 30 seconden wachten voor je de nepwimper op je eigen wimper kunt plakken. Leg de nepwimpers bovenaf bijna op je eigen wimpers en duw het zachtjes aan totdat je de lijm op je ooglid voelt. Je plakt de nepwimpers dus zo dicht mogelijk op je eigen wimpers, maar de lijm moet zich aan je ooglid hechten. Je kunt dit het beste doen door met één beweging van boven naar beneden je nepwimpers op je wimperrand te leggen en tegen de huid van je ooglid aan te drukken.

Controleer nu of de nepwimper naar wens zit. Zolang de lijm nog niet volledig opgedroogd is kun je de nepwimpers bijstellen. Is het toch niet gelukt? Je kunt het gewoon opnieuw proberen. Haal de lijmrestjes van de nepwimpers af, breng een nieuw laagje lijm aan en probeer het gewoon nog een keer. Rustig de tijd nemen en goed kijken. Is de lijm opgedroogd en zit je wimper goed op z’n plaats en vast? Met onze nepwimpers kun je voor iedere gelegenheid een eigen look creëren. Nepwimpers online kopen? In onze uitgebreide webshop online zijn onze hoogwaardige nepwimpers te koop!

Nog vragen?

Bij ons draait het om nepwimpers die bestemd zijn voor iedereen, of je nu vrouw of man bent. Iedereen die mooie, stijlvolle en unieke wimpers wil is bij ons aan het juiste adres. Heb je nog vragen? Wij staan voor jou klaar! Of koop je nepwimpers online in onze shop.

E-mail: info@sjekielarimore.com  

Telefoon: +31 (0)6 – 19 13 57 82

Heeft u vragen?

Neem contact op

Bij ons draait het namelijk om lashes en zijn bestemd voor iedereen, of je nu vrouw of man bent. Iedereen die mooie, stijlvolle en unieke lashes wil is bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor jou klaar!