Lashes

Lashes

Wij doen niet alleen visagie, wij zetten ook lashes om het plaatje compleet te maken. Lashes zijn dé trend van nu en zijn niet meer weg te denken! Want wie droomt er nu niet van mooie grote ogen met lange verleidelijke lashes? Lange lashes maken je ogen nog mooier en sprekender. Er wordt enkel met kwalitatief hoogstaande producten door ons gewerkt.

Een prachtige oplossing

Ken je dat, de ene na de andere mascara probeer je. Je wilt gewoon lashes die dik en krullend zijn! Gelukkig is er voor alle dames die perfecte lashes willen hebben een oplossing.

Ga je naar werk, heb je een feestje of ga je even boodschapjes doen? Het kan allemaal! Ze dienen als een afmaker van je mooie heftige of subtiele oogmake-up!  De lashes zijn er om je look net dat beetje extra te geven. Ze zorgen ervoor dat jij je misschien mooier of beter voelt als je in de spiegel kijkt, waardoor jij zelfverzekerd de deur uit kan. Lashes zijn tegenwoordig niet meer weg te denken en wij willen ervoor zorgen dat er voor iedereen de perfecte lash is.

Lashes voor iedere dag

Lashes zijn ideaal voor elk moment van de dag, voor iedere dag! Ze geven je ogen een onweerstaanbare look. Lashes heten ook nepwimpers en je plakt ze langs de wimperrand van je eigen wimpers, om ze langer en voller te maken.

Stappenplan voor het aanbrengen van lashes

Wil jezelf aan de slag met het aanbrengen van je lashes? Dan is het handig om te beginnen met de benodigdheden zodat je niet misgrijpt als je het nodig hebt.

Benodigheden:

Stap 1:

Voordat je met het plakwerk begint, zorg je ervoor dat de wimpers op maat geknipt zijn. Leg de kunstwimper – nog zonder lijm – op je wimperrand om te bepalen hoeveel eraf moet. Knip altijd vanaf de buitenkant bij!

Stap 2:

Breng een laagje wimperlijm op de lash-strip oftewel kunstwimperrand aan. Wimperlijm is niet meteen plakkerig zoals traditionele lijm! Het heeft een korte droogtijd. Je moet vaak 10 tot 30 seconden wachten voor je de nepwimper daadwerkelijk op je eigen wimper gaat plakken.

Stap 3:

Leg de lashes van bovenaf bijna op je eigen wimpers en duw het zachtjes aan totdat je de lijm op je ooglid voelt. Je plakt de lashes dus zo dicht mogelijk op je eigen wimpers, maar de lijm moet zich aan je ooglid hechten. Het beste kun je dit doen door met een beweging van boven naar beneden je lashes op je lash line te leggen en tegen de huid van je ooglid aan te drukken.

Stap 4:

Controleer nu of de lash naar wens zit. Zolang de lijm nog niet volledig opgedroogd is kun je de lashes nog bijstellen.

Toch niet gelukt?

Is het toch niet gelukt? Je kunt het gewoon opnieuw proberen. Haal de lijmrestjes van de lashes af, breng een nieuw laagje lijm aan en probeer het gewoon nog een keer. Rustig de tijd nemen en goed kijken.

Heeft u vragen?

Persoonlijke benadering

Heb je na het lezen van ons stappenplan het idee dat je toch hulp nodig hebt bij het plaatsen van onze lashes? Wij helpen je graag en gaan te werk met een persoonlijke benadering. We houden rekening met jouw wensen en bekijken graag met jou de mogelijkheden, zodat jouw mooie ogen nog meer stralen! Neem dus snel contact met ons op voor een afspraak!